閱讀下面的短文,文章中有5處空白,文章后面有6組文字,請根據(jù)文章的內容選擇" />

制服一区字幕精品|一二三区欧洲视频|国产无遮挡裸体女|好吊色91青青草|色欲TV亚洲国产|私人高清强伦中文字幕|国产在线自慰欧美综合图区|色欲av成人一区二区三区在线观看|九九九久久精品亚洲视频久久精品|亚洲无码中文在线

  首頁 課程  書店 學校  題庫 論壇  網校  地方分站: 北京 | 上海 | 鄭州 | 天津 | 山東
報名咨詢熱線:010-51268840、51268841
職稱英語考試網
新聞動態(tài)  報考指南  成績查詢  證書領取  備考經驗  職稱日語  考試答疑區(qū)  學友圈  熱門下載
綜合類 歷年真題|模擬試題|學習輔導 理工類歷年真題|模擬試題|學習輔導  衛(wèi)生類歷年真題|模擬試題|學習輔導   網絡課程免費試聽
地區(qū)信息

2010年職稱英語衛(wèi)生類真題精選:補全短文(3)

作者:不詳   發(fā)布時間:2010-01-19  來源:網絡
  • 文章正文
  • 網校課程
  • 資料下載
  • 熱門話題
  • 論壇
[an error occurred while processing this directive]

  職稱英語考試衛(wèi)生類真題精選:補全短文(3)
  閱讀下面的短文,文章中有5處空白,文章后面有6組文字,請根據(jù)文章的內容選擇5組文字,將其分別放回文章原有位置,以恢復文章原貌。請將答案涂在答題卡相應的位置上。
  The Dangers of Secondhand Smoke
  Most people know that cigarette smoking is harmful to their health.Scientific research shows that it causes many kinds of diseases.In fact,many people who smoke get lung cancel However, Edward Gilson has lung cancer, and he has never smoked cigarettes.He lives with his wife,Evelyn,who has smoked about a pack of cigarettes a day throughout their marriage. __________.(46)
  No one knows for sure why Mr. Gilson has lung cancer.Nevertheless,doctors believe that secondhand smoke may cause lung cancer in people who do not smoke because nonsmokers often breathe in the smoke. from other people’s cigarettes.__________ (47)The US Environmental Protection Agency reports that about 53,000 people die in the United States each year as a result of exposure to secondhand smoke.
  The smoke that comes from a lit cigarette contains many different poisonous chemicals.In the past.scientists did not也ink that these chemicals could harm a nonsmoker’s health. __________ (48)They discovered that even nonsmokers had unhealthy amounts of these toxic(有毒的)chemicals in their bodies.As a matter of fact,almost all of US breathe tobacco smoke at times,whether we realize it or not.For example,we cannot avoid secondhand smoke in restaurants,hotels and other public places.Even though many public places have nonsmoking areas,smoke flows in from the areas where smoking is permitted.It iS even harder for children to avoid secondhand smoke.__________ (49)Research shows that children who are exposed to secondhand smoke are sick more often than children who live in homes where no one smokes and that the children of smokers are more than twice as likely to develop lung cancer when they are adults as are children of nonsmokers.The risk is even higher for children who live in homes where both parents smoke
  People are becoming very aware of the dangers of secondhand smoke. __________ (50)
  A Recently,though,scientists changed their opinion after they studied a large group of nonsmokers.
  B The Gilsons have been married for 35 years.
  C 111is smoke is called secondhand smoke.
  D However, secondhand smoke is dangerous to all people,old or young.
  E As a result,they have passed laws which prohibit people from smoking in many public places. .
  F In the United States,nine million children under the age of five live in homes with at least one smoker.
  答案解析
  46 B 前一句主要講的是,Gilson與妻子Evelyn生活在一起,而Evelyn自打他們結婚以來一直是差不多每天一包煙。接下來顯然應選表示他們結婚年限的句子。
  47 C 前~旬提到,不吸煙者時常吸入他人香煙中冒出的煙,接下來應首選對此煙加以定義的句子。
  48 A 前一句講的是科學家們過去對二手煙的看法,接下來應選表示他們改變觀點的句子,因為下一句表明他們所持的觀點已與過去截然不同。
  49 F 前一句提到了兒童與二手煙的問題。接下來的句子自然仍然與兒童有關。
  50 E 前一句講的是人們逐漸意識到二手煙的危害性,因此接下來應首選表示人們采取措施,禁止公共場所吸煙的句子。

輔導科目名稱

基礎班

精講班

沖刺班

考題預測班

類別
級別
課時
試聽
課時
試聽
課時
試聽
課時
試聽
AB級
22講
40講
20講
10講
C級
22講
40講
20講
10講
AB級
22講
40講
20講
10講
C級
22講
40講
20講
10講
AB級
22講
40講
20講
10講
C級
22講
40講
20講
10講
熱門資料下載:
職稱英語考試論壇熱貼:
【責任編輯:育路編輯  糾錯
[an error occurred while processing this directive]
外語培訓咨詢電話:010-51294614
                       MORE>>
[an error occurred while processing this directive]
 考試科目輔導
                       更多>>
[an error occurred while processing this directive]