制服一区字幕精品|一二三区欧洲视频|国产无遮挡裸体女|好吊色91青青草|色欲TV亚洲国产|私人高清强伦中文字幕|国产在线自慰欧美综合图区|色欲av成人一区二区三区在线观看|九九九久久精品亚洲视频久久精品|亚洲无码中文在线

2012年國際貨運(yùn)代理考試專業(yè)英語模擬練習(xí)題(2)

來源:中大網(wǎng)校發(fā)布時間:2012-03-16

      為了幫助考生系統(tǒng)的復(fù)習(xí)2012年貨運(yùn)代理考試課程全面的了解貨運(yùn)代理考試教材的相關(guān)重點(diǎn),小編特編輯匯總了2012年貨運(yùn)代理考試輔導(dǎo)資料,希望對您參加本次考試有所幫助!

      11.When the forwarder pack the goods on behalf of exporter, he should consider the .

      A.mode of transport

      B.nature of the goods

      C.quantity of the goods

      D.quality of the goods

      答案:AB

      分析:參考課文中貨運(yùn)代理人代表出口商的第5個職責(zé),C和D都不屬于這個范圍。

      12.Which of the following services are performed by the forwarder on behalf of the consignee .

      A.Taking delivery of the goods from the carrier

      B.Packing the goods for export

      C.Arranging export customs clearance

      D.Arranging import customs clearance

      答案:A.D.

      分析:B和C都是屬于貨運(yùn)代理人代表出口商的職責(zé)。

      二、判斷題

      1.When freight forwarder pack the goods on behalf of exporter, should take into account the quality of goods.( )

      答案:錯

      2.If necessary, the freight forwarder should pay the fees and other charges including freight for exporter.( )

      答案:對

      3.The freight forwarder will issue “Forwarders‘ Certificate of Receipt” when he take delivery of the goods from exporter.(。

      答案:對

      4.The freight forwarder can not employ other agency to provide services both for exporter and importer.(。

      答案:錯

      5.The freight forwarder would prepare all necessary documents for exporter if necessary.(。

      答案:對

      6.The freight forwarder takes delivery of the goods from the carrier and issues the Forwarders‘ Certificate of Receipt.(。

      答案:錯

      分析:從課文中貨運(yùn)代理人代表出口商的第3個職責(zé)來看,take delivery of the goods and issue relevant documents such as ……, 結(jié)合上下文看,這里應(yīng)該是從發(fā)貨人/出口商那里接收到貨物并簽發(fā)貨運(yùn)代理人收貨證明書,而不是carrier(承運(yùn)人)。

      三、英漢互譯

      1)transit country 2) trade terms 3) general cargo 4) special cargoes 5) the Forwarders‘ Certificate of Receipt 6) the Forwarders’ Certificate of Transport 7) trade contract 8) relevant documents 9) take delivery of the goods 10) mode of transport

      答案: 1)轉(zhuǎn)口國 2)貿(mào)易條款 3)雜貨 4)特殊貿(mào)易 5)貨運(yùn)代理收貨證書 6)貨運(yùn)代理運(yùn)輸證 7)貿(mào)易合同 8)相關(guān)單據(jù) 9)提貨 10)運(yùn)輸方式

      1)貨運(yùn)代理人 2)外匯 3)信用證 4) 清關(guān) 5)委托代理人 6)轉(zhuǎn)運(yùn)國 7)貨物的運(yùn)輸 8)艙位 9)提單 10) 國際貿(mào)易

      答案:1) freight forwarder 2) foreign exchange 3) letter of credit 4) customs clearance 5) commission agent 6) country of transshipment 7) movements of goods 8) shipping space 9) bill of lading 10) International Trade

  

糾錯

育路版權(quán)與免責(zé)聲明

① 凡本網(wǎng)注明稿件來源為"原創(chuàng)"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權(quán)均屬本網(wǎng)所有。任何媒體、網(wǎng)站或個人轉(zhuǎn)載、鏈接轉(zhuǎn)貼或以其他方式復(fù)制發(fā)表時必須注明"稿件來源:育路網(wǎng)",違者本網(wǎng)將依法追究責(zé)任;

② 本網(wǎng)部分稿件來源于網(wǎng)絡(luò),任何單位或個人認(rèn)為育路網(wǎng)發(fā)布的內(nèi)容可能涉嫌侵犯其合法權(quán)益,應(yīng)該及時向育路網(wǎng)書面反饋,并提供身份證明、權(quán)屬證明及詳細(xì)侵權(quán)情況證明,育路網(wǎng)在收到上述法律文件后,將會盡快移除被控侵權(quán)內(nèi)容。