制服一区字幕精品|一二三区欧洲视频|国产无遮挡裸体女|好吊色91青青草|色欲TV亚洲国产|私人高清强伦中文字幕|国产在线自慰欧美综合图区|色欲av成人一区二区三区在线观看|九九九久久精品亚洲视频久久精品|亚洲无码中文在线

育路教育網(wǎng),權(quán)威招生服務(wù)平臺
微信公眾號
在職研究生微信公眾號

政策解讀

微信小程序
在職研究生微信小程序

快速擇校

在職研究生招生院校

2011年GCT考試英語輔導(dǎo)教材--閱讀(13)

來源:育路教育網(wǎng) 時(shí)間:2011-07-14 17:55:53

在職研究生報(bào)考條件測評

第五節(jié)閱讀理解強(qiáng)化練習(xí)

    Passage 3

    At the University of Kansas art museum, scientists tested the effect of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by electrical equipment under the carpet. The experiment showed that those who entered the dark brown walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than people in the white one. Dark brown made people more active, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room affects those inside. Another experiment presented people with photographs of faces whose energy was to be commented.

    Three groups of people were used; each was shown the same photos, but each group was in an ordinary room — a nice office. The third was in a tastefully designed living room with carpeting. Results showed that the people in the beautiful room tend to give higher marks to the faces than those in the ugly room did. Other studies that students do better on tests taken in comfortable room than in ordinary-looking or ugly rooms.

    11. Which of the following is the best expression of the main idea of this passage?

    A. People in beautiful rooms tend to give higher marks to photos of faces than people in ugly rooms.

    B. The color and general appearance of a room have a deeper effect on the behavior of the people in it.

    C. The University of Kansas has studied the effects of the color of room on people磗 behavior.

    D. Beautifully furnished, light-coloured rooms make people more comfortable than ugly, dark rooms.

    12. According to the passage, we may conclude that the whiter a room is ________.

    A. the longer people like to stay in it B. the sooner people in it will leave

    C. the more active people in it will become D. the more excited people

    13. What is referred to as the “general appearance” in this passage is ________.

    A. how many broadwindows a room has,

    B. through which sunlight might come in the size of a room

    C. whether there are beautiful walls in a room

    D. what the room looks like

    14. This passage provides us with _______.

    A. a piece of scientific information B. a normal lesson

    C. an interesting test D. a piece of news

    15. At least how many tests were carriedout by the scientists referred to in this passage?

    A. Three B. Two C. Only oneD. No one knows

    11.【答案】B。

    【解析】主旨大意題。全篇文章在談到人們對不同顏色及房子的外觀給人們的行為有深刻的影響。其中看這一句:Not only the choice of colors but also the general appearance of a room affects those inside。

    12.【答案】A。

    【解析】細(xì)節(jié)判斷題。看原句:The experiment showed that those who entered the dark brown walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than people in the white one。由此可以推斷出來:人們愿意住在白色的房子里而不愿意住在黑色的房子里。

    13.【答案】D。

    【解析】邏輯推理。即房子的外觀。

    14.【答案】A。

    【解析】這一結(jié)論是依據(jù)科學(xué)實(shí)驗(yàn)得出的。因此正確選項(xiàng)為A。

    15.【答案】A。

    【解析】細(xì)節(jié)題。第三段很明確地告訴讀者,受試者一共分為三組。

    Passage 4

    One of the greatest problems for those settlers in Nebraska in the last quarter of the previous century was fuel. Little of the state was forested when the first settlers arrived and it is probable that by 1880, only about one-third of the originally forested area remained, down to a mere 1 percent of the state磗 77,000 square miles. With wood and coal out of the question, and with fuel needed year-round for cooking, and during the harsh winter months for heating, some solution had to be found.

    Somewhat improbably, the buffalo provided the answer. Buffalo chips (干糞塊) were found to burn evenly, hotly, and cleanly, with little smoke and interestingly, no odor. Soon, collecting them became a way of life for the settlers children who would pick them up on their way to and from school, or take part in competitions designed to counteract their natural reluctance. Even a young man, seeking to impress the girl he wanted to marry, would arrive with a large bag of chips rather than with a box of candy or a bunch of flowers.

    16. What is the main topic of this passage?

    A. The solution to the Nebraska settlers fuel problem.

    B. Life in Nebraska in the late ninteenth century.

    C. The imporance of the American buffalo.

    D. Deforestation in Nebraska in the late nineteenth century.

    17. Which of the following statements is NOT true?

    A. Nebraska was not a densely-forested state even before the settlers arrived.

    B. The children enjoyed collecting the buffalo chips.

    C. The children spent a lot of time collecting the chips.

    D. Buffalo chips were satisfactory as a fuel.

    18. The passage implies that buffalo chips were needed _______.

    A. in greater amounts in summer B. in greater amounts in winter

    C. only in summer D. only in winter

    19. Which of the following does the author not express surprise at?

    A. The children needed competitions to them.

    B. The buffalo chips gave off no smell.

    C. Buffalo chips were the answer to the settlers fuel problem.

    D. Young men took bags of buffalo chips to their girl friends.

    20. What磗 the best title of the passage?

    A. Early Settlers B. One Use of the Buffalo Chips

    C. Nebraska磗 Problems D. How Young Men Express Their Love for Girls

    16.【答案】A。

    【解析】細(xì)節(jié)判斷題。第一段告訴我們:One of the greatest problems for those settlers in Nebraska in the last quarter of the previous century was fuel。燃料是當(dāng)時(shí)Nebraska的最大問題之一。

    17.【答案】B。

    【解析】推斷題。孩子們在上下學(xué)的路上揀干糞塊并不是樂意,而是不得不為之。

    18.【答案】B。

    【解析】推斷型問題。由于在Nebraska燃料是當(dāng)?shù)厝藗兊淖畲髥栴}。甚至連小伙子們會見姑娘都要帶一包干糞塊,可見其在人們心目中的重要程度。

    19.【答案】A。

    【解析】推斷型。文中提到children …take part in competitions in collecting buffalo chips。

    20.【答案】B。

    【解析】主旨大意題。整篇文章主要是談及的Nebraska燃料缺乏,對早期移民的重要性。根據(jù)文章分析可以得知正確選項(xiàng)是B。
 

結(jié)束

特別聲明:①凡本網(wǎng)注明稿件來源為"原創(chuàng)"的,轉(zhuǎn)載必須注明"稿件來源:育路網(wǎng)",違者將依法追究責(zé)任;

②部分稿件來源于網(wǎng)絡(luò),如有侵權(quán),請聯(lián)系我們溝通解決。

閱讀全文

一站式擇校服務(wù)!【免費(fèi)領(lǐng)取】專業(yè)規(guī)劃&擇校方案

*學(xué)生姓名 :
*手機(jī)號碼 :
*意向?qū)I(yè) :
 意向院校 :
*當(dāng)前學(xué)歷 :
免費(fèi)領(lǐng)取 :

評論0

“無需登錄,可直接評論...”

用戶評論
500字以內(nèi)
發(fā)送
    在職研究生報(bào)考條件評測
    相關(guān)文章推薦
    中國古代史在職研究生入學(xué)條件
    中國古代史在職研究生入學(xué)條件

    中國古代史在職研究生入學(xué)條件中國古代史在職研究生的報(bào)考主要分為“學(xué)歷教育”(非全日制)和“學(xué)位教育”(同等學(xué)力申碩)兩類,二

    330評論2025-11-14 09:50:40
    海關(guān)管理碩士好考嗎?哪些學(xué)校招這個(gè)專業(yè)的研究生?
    海關(guān)管理碩士好考嗎?哪些學(xué)校招這個(gè)專業(yè)的研究生?

    海關(guān)管理碩士好考嗎?相對來說比較容易。目前主要由對外經(jīng)濟(jì)貿(mào)易大學(xué)和上海海關(guān)學(xué)院開設(shè),采用MPA公共管理碩士形式招生。上海海關(guān)學(xué)院報(bào)錄比約4:1,遠(yuǎn)低于其他熱門專...

    00評論2025-11-14 09:33:13
    生物學(xué)在職研究生畢業(yè)有學(xué)位證嗎?值得報(bào)考嗎?
    生物學(xué)在職研究生畢業(yè)有學(xué)位證嗎?值得報(bào)考嗎?

    生物學(xué)在職研究生畢業(yè)有學(xué)位證嗎?是的,生物學(xué)在職研究生畢業(yè)后可以獲得碩士學(xué)位證書。目前多數(shù)院校采用同等學(xué)力申碩形式,學(xué)員完成課程學(xué)習(xí)、通過申碩考試和論文答辯后,...

    660評論2025-11-14 09:28:38
    統(tǒng)計(jì)學(xué)在職研究生招生院校匯總:985/211院校推薦
    統(tǒng)計(jì)學(xué)在職研究生招生院校匯總:985/211院校推薦

    統(tǒng)計(jì)學(xué)在職研究生招生院校匯總顯示,2025年全國有多所高校開設(shè)統(tǒng)計(jì)學(xué)專業(yè),包括中國人民大學(xué)、對外經(jīng)濟(jì)貿(mào)易大學(xué)、首都經(jīng)濟(jì)貿(mào)易大學(xué)等。學(xué)費(fèi)從0.6萬元到4.78萬元...

    310評論2025-11-14 09:22:03
    金融學(xué)在職研究生學(xué)費(fèi)排名:從高到低全解析
    金融學(xué)在職研究生學(xué)費(fèi)排名:從高到低全解析

    金融學(xué)在職研究生學(xué)費(fèi)排名顯示,2025年各院校學(xué)費(fèi)差異較大,從1.6萬元到4.2萬元不等。中國人民大學(xué)學(xué)費(fèi)最高,為4.2萬元;江西財(cái)經(jīng)大學(xué)保險(xiǎn)經(jīng)營與創(chuàng)新研究方向...

    1150評論2025-11-14 09:16:39
    四川在職研究生怎么考?免考試入學(xué)是真的嗎?
    四川在職研究生怎么考?免考試入學(xué)是真的嗎?

    四川在職研究生怎么考?主要有兩種方式:同等學(xué)力申碩和非全日制研究生。同等學(xué)力申碩可免考試入學(xué),先學(xué)習(xí)后參加國家統(tǒng)一申碩考試;非全日制研究生需參加全國統(tǒng)考。四川有...

    670評論2025-11-14 09:09:23

    在職研究生必看

    免費(fèi)咨詢

    在線咨詢 報(bào)考資格測評
    掃碼關(guān)注
    在職研究生微信公眾號二維碼

    官方微信公眾號

    電話咨詢
    聯(lián)系電話
    010-51264100 15901414202
    微信咨詢
    用手機(jī)號進(jìn)行搜索添加微信好友
    15901414202

    張老師

    15901414201

    張老師

    15811207920

    育小路

    一對一免費(fèi)咨詢

    張老師
    返回頂部