|
[an error occurred while processing this directive]
5、 A:They end up pressing closer together, which makes a person lose a little height and become shorter. B: Once you get a good night's rest, your body recovers, and the next morning, you're standing tall again. C:Over time, bone is said to be lost because it's not being replaced. D: The kids spend the rest of the movie as tiny people who are barely visible while trying to get back to their normal size. E: But why does shrinking happen at all?www.zcyyw.com 本題正確答案為:B 本題解析: B。分析:作為文章的最后一句,該句往往具有總結(jié)性。對比剩下的選項(xiàng),不難發(fā)現(xiàn)B合適:在句意上(好好休息一個(gè)晚上,第二天早晨, 你的身體通過一晚上的休息又恢復(fù)體力, 你站起還會是那么高。)在對前句句意(盡管這樣,也不用擔(dān)心)進(jìn)行解釋說明。 閱讀下面的短文,文中有15處空白,每處空白給出了4個(gè)選項(xiàng),請根據(jù)短文的內(nèi)容從4個(gè)選項(xiàng)中選擇1個(gè)最佳答案,并涂在答題卡相應(yīng)的位置上。 Over the next two years, a team of scientists will try to 2 carbon dioxide-charged water2 into the rock underground. Scientist theory says this should work3. The CO2 will react with the rock to form a stable mineral that remains in the 3 for millions of years. If the experiment succeeds, Iceland could give the world a new 4 to reduce CO2 emissions. Sigurdur Gislason, a university professor in Iceland, says his country has an 5 over other countries: "We have enormous amounts of clean 6 and a small society. You can do experiments here that you can't do anywhere else." In an attempt to cut back on the use of air conditioners during summer, the Japanese government in 2005 7 a campaign to keep office temperatures at 28°C degrees in summer. Men were also encouraged to change business suits for 8 wear. In other words, no more ties. "The 9 is meant to show the government's resolve to achieve Japan's target of reducing greenhouse gas emissions by 6 percent," said Chief Cabinet Secretary Hiroyuki Hosoda. The 10 has cut an estimated 79,000 tons of carbon dioxide gas emissions each year.www.zcyyw.com As the country's 2005 Energy Policy Act 11 into force this year, more Americans will be encouraged to use 12 cars and energy sources. According to the new law, those who buy hybrid cars such as the Toyota Prius can earn tax credits; or rebates, of 13 to $2,600 a year. Homemakers can also save when they renovate, claiming tax rebates 14 up to $500 simply by fitting their homes with energy-saving insulation. If they. 15 in solar water heating, the payoff at tax time is equal to 30 percent of the appliance's cost or a maximum of $2,000. dioxide n.二氧化物 1、 “reduce its release”是“減排”。整個(gè)句子說的是:冰島總統(tǒng)Olafur Grimsson為了減少二氧化氮排放到大氣中正試圖把它們注入地下。 2、 A:Volcanic eruptions are not always deadly. B:Older volcanic eruptions were more destructive. C:Carbon dioxide emissions often give rise to global warming. D:It is not easy to calculate the killing power of a volcanic eruption. 本題正確答案為:C 本題解析:C 整個(gè)句子說的是:在未來的兩年里,一組科學(xué)家將嘗試把充滿了二氧化氮的水注入到巖石層。“inject…into…”是“把……注入到……”。 |
|
輔導(dǎo)科目名稱 |
基礎(chǔ)班 |
精講班 |
沖刺班 |
考題預(yù)測班 |
|||||
|
類別 |
級別 |
課時(shí) |
試聽 |
課時(shí) |
試聽 |
課時(shí) |
試聽 |
課時(shí) |
試聽 |
|
AB級 |
22講 |
40講 |
20講 |
10講 |
|||||
|
C級 |
22講 |
40講 |
20講 |
10講 |
|||||
|
AB級 |
22講 |
40講 |
20講 |
10講 |
|||||
|
C級 |
22講 |
40講 |
20講 |
10講 |
|||||
|
AB級 |
22講 |
40講 |
20講 |
10講 |
|||||
|
C級 |
22講 |
40講 |
20講 |
10講 |
|||||
| 熱門資料下載: |
| 職稱英語考試論壇熱貼: |
【責(zé)任編輯:育路編輯 糾錯(cuò)】 |
|
|
報(bào)考直通車 |
| ·考試時(shí)間:2010年3月28日。 |