制服一区字幕精品|一二三区欧洲视频|国产无遮挡裸体女|好吊色91青青草|色欲TV亚洲国产|私人高清强伦中文字幕|国产在线自慰欧美综合图区|色欲av成人一区二区三区在线观看|九九九久久精品亚洲视频久久精品|亚洲无码中文在线

BETS-2模擬試題閱讀訓(xùn)練(10)

來源:互聯(lián)網(wǎng)絡(luò)發(fā)布時(shí)間:2009-11-30

中小學(xué)擇校咨詢

匯集國內(nèi)知名學(xué)校,強(qiáng)大師資陣容,讓孩子贏在起跑線

zaixuanzixun

  No.10

  The snow went on falling, and they could see only a few meters in front of them. “We should go back,” said Judy. She was afraid. “But where is the path?”Everything was covered with snow. The sky was grey. “What’s the time?” asked Paul. Judy looked at her watch. “Nearly 5 o’clock. It gets dark in an hour.”“We must start walking, and hope we find the path. I think the snow’s stopping,” said Paul. But it wasn’t stopping. The wind was strong. It blew around then cold and wet.
“Just keep gong downhill,” said Judy. “We can’t go wrong.”Then Paul fell on some rocks. He shouted. “Judy! I’ve hurt my leg!” He couldn’t stand up. His leg hurt too much. “I’ll have to phone for help,” said Judy. “I hope the mobile phone works up here!”Luckily it did. They phoned the mountain service (服務(wù)站). “Don’t move!” shouted the man on the phone. “Stay where you are, we’re sending a team there.”

  They were not far from the path, so the team found them easily. They were lucky! People often get into trouble when they climb the mountains. You must always tell someone where you are going and take a mobile phone with you. Mountain is a dangerous place to be if things go wrong!

  根據(jù)以上短文內(nèi)容,然后從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)中選擇最佳選項(xiàng)。

  1. What was the weather like?

  A. Sunny and warm. B. Snowy and windy.  C. Rainy and windy. D. Windy but warm.

  2. What were Judy and Paul doing?

  A. Falling B. Stopping. C. Climbing. D. Phoning.

  3. Who fell down and got hurt?

  A. Paul. B. Judy. C. The man in the service. D. A team.

  4. Where was the path?

  A. By a river. B. Downhill. C. At the foot of the hill. D. Near the climbers.

  5. Which is the most useful when you are in mountains?

  A. Stopping now and then. B. Getting in touch with the outside world.  C. Using a walking stick. D. Going back when there is no path.

  【答案與解析】

  1. 選B。從第1段的句子The snow went on falling.就可以知道這是一個(gè)snowy的天氣,再從第5段的句子The wind was strong.可以知道這也是一個(gè)windy的天氣,所以答案選B。

  2. 選C。由句子Just keep going downhill.可知他們是在山上,而從最后一段作者給的建議(People often get into trouble when they climb the mountain)中也可以知道他們應(yīng)該是在爬山。所以答案選C。

  3. 選A。根據(jù)句子Then Paul fell on some rocks.可知,Paul跌落到石頭上,His leg hurt too much. 因此答案選A。

  4. 選D。從句子They are not far from the path. 我們可知,他們離下山的小路不遠(yuǎn),因此答案選擇D。

  5. 選B。作者在最后一段告誡人們爬山時(shí)的注意事項(xiàng):必須告訴別人你的去向,必須隨身攜帶移動(dòng)電話。這些都是方便你在出現(xiàn)危險(xiǎn)的情況下能夠Getting in touch with the outside world(與外界聯(lián)系),所以答案選擇B。

糾錯(cuò)

我要收藏】 【進(jìn)入社區(qū)

分享到:

育路版權(quán)與免責(zé)聲明

① 凡本網(wǎng)注明稿件來源為"原創(chuàng)"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權(quán)均屬本網(wǎng)所有。任何媒體、網(wǎng)站或個(gè)人轉(zhuǎn)載、鏈接轉(zhuǎn)貼或以其他方式復(fù)制發(fā)表時(shí)必須注明"稿件來源:育路網(wǎng)",違者本網(wǎng)將依法追究責(zé)任;

② 本網(wǎng)部分稿件來源于網(wǎng)絡(luò),任何單位或個(gè)人認(rèn)為育路網(wǎng)發(fā)布的內(nèi)容可能涉嫌侵犯其合法權(quán)益,應(yīng)該及時(shí)向育路網(wǎng)書面反饋,并提供身份證明、權(quán)屬證明及詳細(xì)侵權(quán)情況證明,育路網(wǎng)在收到上述法律文件后,將會(huì)盡快移除被控侵權(quán)內(nèi)容。