制服一区字幕精品|一二三区欧洲视频|国产无遮挡裸体女|好吊色91青青草|色欲TV亚洲国产|私人高清强伦中文字幕|国产在线自慰欧美综合图区|色欲av成人一区二区三区在线观看|九九九久久精品亚洲视频久久精品|亚洲无码中文在线

BETS-2模擬試題閱讀訓(xùn)練(15)

來源:網(wǎng)絡(luò)發(fā)布時間:2010-08-28

中小學(xué)擇校咨詢

匯集國內(nèi)知名學(xué)校,強大師資陣容,讓孩子贏在起跑線

zaixuanzixun

 

No.15
Gadgets for Work and Play
It’s 7:45 in the morning, and 26-year-old Steve Clarkson is going to work. He puts on his jacket, and picks up his mobile phone and laptop. As he leaves the house, he turns on his MP3 player and puts on his headphone. He is ready to go.
Today, for millions of people, gadgets like Clarkson’s are a normal part of life. “I’m a reporter for a magazine, and I’m usually not in the office. My mobile phone and laptop help me to do my work both on the road and at home,” says Clarkson. Today many people can check e-mails, send messages, or surf the Web, using their mobile phones.
Tina Fang is studying photography in New York City. “Some of these gadgets are expensive, but they can save your money in the long run, I have a digital camera. I can use it to take eighty pictures and shoot video (record an image onto video) at the same time. I listen to music on my MP3 player, and I can download and read books on it, too. I use the camera and MP3 for both learning and fun.”
It’s now 9:45. Steve Clarkson gets an e-mail from his 17-year-old sister. She has a gadget that lets her send e-mails, play games, and take notes. She is in class right now. “I e-mailed her back. I told her to stop playing, and pay attention,” laughs Clarkson. “These gadgets are fun, but sometimes they can distract (分散注意力) people, too.”
根據(jù)以上短文內(nèi)容,然后從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。
1. What is Steve Clarkson?
A. A student.                                     B. A reporter.
C. A businessman.                              D.A computer programmer.
2. Which of the following things is not a gadget?
A. A picture.                                      B. A laptop.
C. An MP3 player.                              D. A mobile phone.
3. When his sister had lessons, Steve told her        .
A. to pay no attention                          B. to e-mail him back right away
C. to stop playing games                     D. to listen to music on the MP3 player
【答案與解析】
1. B。根據(jù)第2段中的句子I’m a reporter for a magazine.可知,Steve Clarkson是一位reporter(記者),故答案選B。
2. A通讀全文,由短文內(nèi)容可知,mobile phone, laptopMP3 player都是Clarkson的,而由第2段中的句子gadgets like Clarkson’s可推斷,mobile phone, laptopMP3 player都是gadgets,而a picture并未在文中提到,故也可以說a picture不是a gadget。
3. C。由第4段中的I told her to stop playing, and pay attention.可知答案選C。
糾錯

我要收藏】 【進入社區(qū)

分享到:

育路版權(quán)與免責(zé)聲明

① 凡本網(wǎng)注明稿件來源為"原創(chuàng)"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權(quán)均屬本網(wǎng)所有。任何媒體、網(wǎng)站或個人轉(zhuǎn)載、鏈接轉(zhuǎn)貼或以其他方式復(fù)制發(fā)表時必須注明"稿件來源:育路網(wǎng)",違者本網(wǎng)將依法追究責(zé)任;

② 本網(wǎng)部分稿件來源于網(wǎng)絡(luò),任何單位或個人認(rèn)為育路網(wǎng)發(fā)布的內(nèi)容可能涉嫌侵犯其合法權(quán)益,應(yīng)該及時向育路網(wǎng)書面反饋,并提供身份證明、權(quán)屬證明及詳細(xì)侵權(quán)情況證明,育路網(wǎng)在收到上述法律文件后,將會盡快移除被控侵權(quán)內(nèi)容。