成人英語(yǔ)三級(jí)考試重點(diǎn)五
來(lái)源:網(wǎng)絡(luò)發(fā)布時(shí)間:2009-08-26
9.What_____ next will be discussed at today's meeting.
A.will do
B.to do
C.shall we do
D.to be done
答案:D
10.Mr.Baker sent his son to the doctor ____ an X-ray check.
A.gives
B.to give
C.being given
D.to be given
答案:D
11._______ is one of good properties of this metal.
A.Light in weight
B.Having been light in weight
C.Be light in weight
D.Being light in weight
答案:D
12.He gave no opinion about the matter because he didn't want to risk______ in it.
A.to involve
B.being involved
C.to be involved
D.involving
答案:B
13.There was so much noise that the speaker couldn't make himself_____.
A.hearing
B.being heard
C.to hear
D.heard
答案:D
14.With tears on her face, the old lady watched the little boy ______ to a hospital.
A.send
B.to do sent
C.being sent
D.sending
答案:C
15.Your experiment reports must be checked with care before_______.
A.handed them in
B.them handing in
C.being handed in
D.handing them in
答案:C
16.Mr.And Mrs.Smith didn't expect the house ______ so well.
A.to be decorated
B.to decorate
C.be decorated
D.decorating
答案:A
17.She was sitting in an armchair ____ a book.
A.reading
B.to read
C.to be reading
D.to have read
答案:A
18.While he was climbing the high mountain, he had his leg ____
A.broke
B.break
C.broken
D.breaking
答案:C
19.Helen apologized for_____ to attend the party.
A.her not being able
B.her being not able
C.her to be not able
D.her not to be able
答案:B
20.They found the lecture hard .
A.to understand
B.to be understood
C.for understanding
D.for being understood
答案:A
翻譯下面的句子:
1.你聽(tīng)得見(jiàn)有人在隔壁房間走動(dòng)嗎?(考查分詞作賓補(bǔ))
2.你得找人修修你的電視機(jī)。(考查分詞作賓補(bǔ))
3.請(qǐng)人把這份報(bào)告盡快打出來(lái)。(考查分詞作賓補(bǔ))
4.坦白說(shuō),我不喜歡你的態(tài)度。(考查分詞作獨(dú)立成分或插入語(yǔ))
5.從他的口音判斷,他一定是南方人。(考查分詞作獨(dú)立成分或插入語(yǔ))
[答疑編號(hào)10010531:針對(duì)該題提問(wèn)]
答案:
1.Do you hear someone moving in the next room?
2.You have to get your TV fixed.
3.Get this report typed as soon as possible.
4.Frankly speaking, I don't like your attitude.
5.Judging from his accent, he must be a southerner.
業(yè)內(nèi)名師團(tuán)隊(duì),班主任一對(duì)一服務(wù),全面覆蓋考點(diǎn),一次考試,保上名校。 !
成人高考輔導(dǎo) 保過(guò)套餐 90%考點(diǎn)命中率 讓名校觸手可及!
課程名稱 |
課時(shí) |
試聽(tīng) | 學(xué)費(fèi) |
報(bào)名 |
成考高起點(diǎn)語(yǔ)文(熱報(bào)) | 13周 | ![]() |
¥200元 | ![]() |
成考高起點(diǎn)數(shù)學(xué) | 13周 | ![]() |
¥200元 | ![]() |
成考高起點(diǎn)英語(yǔ) | 13周 | ![]() |
¥200元 | ![]() |
成考高起點(diǎn)歷史地理 | 12周 | ![]() |
¥200元 | ![]() |
成考高起點(diǎn)物理化學(xué) | 12周 | ![]() |
¥200元 | ![]() |
網(wǎng)絡(luò)保過(guò)班(熱報(bào)) | 基礎(chǔ)班 +系統(tǒng)班 +串講班 | ¥1200元 | ![]() |
更多成考相關(guān)內(nèi)容
熱 2013成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)關(guān)鍵句型匯總
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料匯總
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料(八)
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料(七)
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料(六)
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料(五)
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料(四)
- 03-12·2013成考專升本語(yǔ)文記敘文部分資料(三)
成人高考·相關(guān)欄目
- 成考動(dòng)態(tài)
- 報(bào)考指南
- 成考分?jǐn)?shù)
- 經(jīng)驗(yàn)共享
- 高起點(diǎn)
- 專起點(diǎn)
- 成人英語(yǔ)
- 面授課程
- 網(wǎng)絡(luò)課程